Bemutatóterem és autószalon hangosítás

„Hiszünk benne, hogy a kiépített háttérzenei rendszereinkkel kellemes hellyé alakítjuk a bemutatótermeket, ahol a leendő vásárlók nyitottabbá és befogadóbbá válnak.”

Autószalon hangosítás

Bemutatóterem és autószalon hangosítás

Miért kulcsfontosságú az autószalonokban a hangosítás?

Sokak életében egy autóvásárlás nagy dolog,

ami épp azért stresszes is. A vásárlóknak időre van szükségük ahhoz, hogy meghozzák a döntést. Ehhez kulcsfontosságú a megfelelő és nyugodt környezet. Ebben segít a kellemes háttérzene a szalonokban. A szalonok általában amúgy is egy kongó tér, amikor valaki bemegy, akkor bizony azt érzi, hogy minden szem rá mered és nem is meri elengedni magát.

Az autószalonoknak létfontosságú, hogy minél hamarabb elnyerjék az ügyfél bizalmát, hogy olyan hangulatba kerüljön az ügyfél, amiben fogékony lesz az új dolgok befogadására, stresszmentesen és nyitottan tudjon viszonyulni a vásárláshoz.

A cél, hogy a szalonban kellemesen érezzék magukat az érdeklődők

Sok ügyfél már attól is kínosan érzi magát, ha csak kinyitja az autó ajtaját és a kattanó zár hangjától, amit ő kelt. De ha kellemes háttérzene szól a nagy térben, akkor jobban elengedik magukat, mert a zene ezeket is elnyeli, amitől még bátrabban nézegetik az autókat, nyitogatja-csukogatja az ajtókat és könnyebben beül és elképzeli milyen lenne mindennap ezzel az autóval járni.

A bemutatóterem és autószalon hangosítás hozzásegít az eladások növeléséhez

Kellemes háttérzene ellazítja, megnyugtatja és ezáltal nyitottabbá és befogadóbbá teszi a vásárlókat

A szalontulajdonosoknak értékesítési szempontból éppen ez az érdekük, hogy az ügyfél jól érezze magát, hogy ne akarjon kimenni, idő előtt távozni. Ezért akkor is le kell foglalni az ügyfelet, ha pont nincs szabad értékesítő. A megfelelően kiválasztott háttérzene hatással van a tudatalattira és az érzelmekre, amely segítheti az ügyfél ellazulását és egy ilyen állapotban az autó megmutatása, bemutatása és a beszélgetés is lazább stílusban tud folyni. Mint régen a táncestéken. Amikor pedig már az értékesítés folyik egy asztalnál, ahol bizalmas információkat kell megosztani, a háttérzene segít abban is, hogy mások ne hallják az értékesítő és az ügyfél közötti beszélgetést.

Bemutatóterem hangosítás
Háttérzene kiépítés autószalonba

A nagy üres, ember nélküli kongó terek hangulatát oldja a kellemes háttérzene

A szalonban az értékesítő érdekelt, hogy minél több autót eladjanak. Ha van épülethangosítás, az ügyfél mindenféleképpen szívesebben marad tovább. Miután a leendő vevőknek megmutatták az autót, szeretnének énidőt, tehát hogy ők magukban is megnézzék az autót. Ha van háttérzene, akkor tudnak egymás közt privát beszélgetni úgy, hogy nem hallja az értékesítő, amit beszélnek. De ha csak a nagy kongó tér van, ahol nincsen zene, akkor valószínű, hogy inkább kimennek a szalonból, és ott fogják megbeszélni a dolgokat. Akkor már azonban nem biztos, hogy visszajönnek a szalonba, és ekkor már az értékesítőnek sincs lehetősége visszahozni őket, hiszen az utcára nem futhat a vevő után.

Láthatatlan hangosítás az autószalonokban

A hangosítás kialakítása teljes mértékben igazodik az autógyártók által előírt belső dizájnhoz, színben és formavilágban egyaránt. A hangszórókat teljesen el tudjuk rejteni, be tudjuk süllyeszteni a falba, álmennyezetbe. Be tudjuk állítani a különböző hangerőt a különböző helyiségekben, a bemutatóautók fölött hangosabbra tudjuk állítani, vagy ahol az ügyfél várakozik, ahol a pihenőkanapék vannak, ott megint hangosabbra tudjuk állítani, de a pénztárban halkabbra vesszük, az autóátadó teremben megint hangosabbra vesszük.

Adott esetben csak egy-egy területet le is külön lehet kapcsolni pl. az autó átadóban az ünnepélyes autó átadás élmény fokozása érdekében az autó leleplezéséhez egy hatásos filmzenét vagy a Carmina Buranát külön tudja kapcsolni az értékesítő. Vagy ha mondjuk egy olyan ember jön az autó átvételére, akinek jobban kell figyelnie a használati részletekre, akkor, hogy ne zavarja a háttérzene, le is lehet ott kapcsolni. 

Tudunk helyi reklámokat is időzítve lejátszani, például ha egy autóra vonatkozó akció csak a hónap végéig érvényes, milyen feltételek mellett vehető igénybe stb.

Rejtett hangszórók kiépítése
Ingyenes szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!