Sportpálya és fitnessterem hangosítás

„A zenehallgatás az egyik legjobb módszer arra, hogy az unalmas és nehéz tevékenységeket, amik egyébként nagy kihívást jelentenek, azokat élvezetesebbé tegyünk”

Motiváció az edzéshez sport hangosítás

Iskolahangosítás

Motiváció az edzéshez

Ma már az edzőteremi edzéseket el se tudjuk képzelni háttérzene nélkül

A megfelelően kiválasztott magas BPM ütemű zeneszámok képesek fokozni a kitartást, illetve, hogy pozitív élményként hasson az edzés. 

Segít gyorsabban messzebbre futni, nem véletlenül látjuk a fülhallgatókkal a futókat.

Zene segít az edzés elkezdésében és kitartásában még azokon a napokon is, amikor nincs hozzá kedvünk.

Florida International University pszichofiziológiai tanszéke szerint a sportolás közben hallgatott 130BPM feletti zenék segítenek megvédeni az agyat a fáradtság teljesítménycsökkentő hatásaitól.

Emelet a pörgős zene abban is segít, hogy az edzés végére kiadd magadból a stresszt.

Mennyire pörgessük fel a zenét?

  • Bemelegítéshez és levezetéshez 120BPM elegendő, amellyel az edzés elejét könnyedén elindíthatod és az edzés végén könnyen vissza is áll a pulzusod a megfelelő értékre, mint zene nélkül.
  • Általános edzésekhez és a hosszú futásokhoz a 120–140 BPM segíti a kitartást, olyankor amikor nem akarsz azonnal élen lenni. Ilyenkor a zene BPM száma ne haladja meg a sportoló pulzusának a 60%-át.
  • Aerob sportoknál és rövidebb nagyobb teljesítményt igénylő versenyeknél, keményebb edzéseken vagy amikor a sebesség növelése a cél, akkor már szükséges a 140BPM-es zeneszámok lejátszása, amely a pulzus 75%-át is eléri.

 

Az edzőtermi edzők elengedhetetlen kelléke a fülre akasztható fejmikrofon vagy ruhára csíptethető vezeték nélküli kivitel. 

Az edzőteremhangosítás kialakításánál már fontos, hogy érezzük az erőteljes basszusokat is, ezért azokat fontos jól meg tervezni, hogy a résztvevőket erősen motiválja, de mégse rezegtesse a gipszkarton falakat, állmenyezeteket, illetve ne zavarja a wellness részleget. 

A sportrendezvények hangosításához is elengedhetetlen egy jó minőségű zavaroktól mentes vezeték nélküli mikrofon.

Lovarda hangosítás, a díjugrató és lovasbemutatókra.

Aquafitness, vízilabda mérkőzés

Fitness terem hangosítás
Ingyenes szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!