Szolgáltatások

Épülethangosítás, hangosító rendszerek, hangosbemondók szolgáltatók, kereskedelmi cégek, raktárak, és vendéglátó egységek számára.

Műhely, üzem, ipari létesítmény, csarnok

Sportpálya, tornaterm, kalandpark, fitness

Iskola, óvoda, művelődési ház

Képesek vagyunk a legkülönbözőbb jellegű objektumok védelmi rendszerének kialakítására, legyen szó kültériről, ipari területről, kerítésvédelemről, vagy egy komplett irodaház védelméről.

Könnyen telepíthető és használható épülethangosítási megoldások, amik fokozzák az ügyfélélményt és növelik a céges termelékenységet.

Elektronikus beléptető rendszer telepítésével egyszerűbbé válik a személyek, gépjárművek azonosítása és regisztrálása. 

A Cégekre szabott ipari videó megfigyelő rendszereinkkel telephelyüket ellenőrizhetővé és átláthatóbbá alakítjuk. A cégtulajdonosok és a vezetők ezáltal reális képet kapnak cégük irányításához.

ForREST egyedi módszer

Hogyan teremtjük meg nyugalmát és a fejlődést?

Az épülethangosítás mellett lefedjük a telephelyek és épületek teljes vagyonvédelmét is. Vállaljuk a beléptető rendszerek, kamera rendszerek és a riasztórendszerek kiépítését is 4 lépésben:

Egyeztetjük egyedi igényeit, majd szaktanácsadás keretében prezentáljuk a kompromisszumok nélküli rendszerek megvalósíthatóságát, a lehetséges funkciókat és a műszaki újdonságokat.

Rendszeresen részt veszünk szakmai fórumokon, valamint a minden évben megrendezett legszínvonalasabb hazai biztonságtechnikai szakkiállításokon. Így garantáljuk, hogy a szakmailag felkészült csapatunk a legjobb minőségben és a megadott határidőre készíti el biztonságtechnikai rendszerét.

Ügyfeleinknél megvalósult rendszerek, hosszú távú üzembiztos működésének biztosítása érdekében szakembereink rendszeresen átvizsgálják azokat, ezáltal megelőzhető, hogy ne egy kritikus eset bekövetkezése figyelmeztessen a hibás rendszerre. A karbantartásokat átalánydíjas és eseti megbízások keretében biztosítjuk.

 

A felhasználóinknak oktatásokat tartunk, hogy a lehető leghatékonyabban kihasználhassák rendszereiket. A felmerülő műszaki kérdésekre információs, támogatói vonalat biztosítunk.

Hangosító rendszerek, hangosbemondók

Szolgáltatásaink

Az épülethangosítás kellemes közérzetet biztosít, biztonságot növel, a kényelemi érzést fokozza a munka és a vásárlás közben.

Gyár hangosítás

Gyár és csarnok hangosítás

Háttérzene által, nyugodtabb, boldogabb és lojális dolgozók. Pihenőidők, szünetek időzített jelzésése, hangosbemondás a csarnokba.

Szálloda hangosítás

A szállodák célja a vendégek elégedettségének maximalizálása és a tökéletes kikapcsolódás elősegítése. Ennek egyik leghatékonyabb eszköze a kellemes háttérzene.

Strand és fürdő hangosítás

A strandra az emberek szórakozni, kikapcsolódni mennek, amelynek egyik alappillére a zene. Elveszett gyerek közlemény hangosbemodása is fontos.

Üzlethangosítás

Megteremthetjük tudat alatt a vendégeink számára a kellemes és stresszmentes kikapcsolódást és a szórakozás élményét.

Étterem és vendéglátó hangosítás

A kellemes éttermi hangulat kialakításához szükséges a megfelelő háttérzenét biztosítani éttermek, vendéglátó helyeken.

Autószalon hangosítás

Bemutatóterem és autószalon hangosítás

Meghosszabbítja az ügyfelek tartózkodását, javítja a vásárlási élményt, ajánlatokat lehet bemondani, növekszik az egy vásárlóra eső kosárérték, zene kapcsolása a márkához.

Sportpálya és fitness terem hangosítás

Mindennap láthatunk futókat akik a fülhallgatóikból szóló pörgős zenén keresztül motiválják magukat nagyobb teljesítményre és kitartásra.

Evakuációs vészhangosítás

Tűz, vagy vészhelyzet esetén, a területen lévő emberek életmentő, gyors és biztonságos kimenekítését segíti.

Iskolahangosítás

Kibe ne keltene jó emlékeket az iskolarádió, amely egyszer alkalmas hatékony információs bemondásokra, zene sugárzásra, szünetjelzésre és evakuációs célokra egyaránt.

+30 %-os kosárérték és bevétel növelés az üzletekben

Üzlethangosítás - Legyen Önnél élmény a vásárlás!

Szeretné egyszerűen megnövelni az egy vásárlóra eső kosár mennyiséget?

A kellemes hangok a tudatainkat befolyásoló eszköz. A zene csodálatos emlékeket és érzelmeket képes felidézni az emberekben. A megfelelően kiválasztott háttérzene a tudatalattira stresszoldóként hat és segít megteremteni a kellemes hangulatot. A direktmarketing ezen legkifinomultabb formája által a vásárlást szórakoztató kikapcsolódássá, élménnyé varázsolhatjuk. A vásárók időérzéke elvész, több időt töltenek a vásárlásra és ezért legközelebb is szívesen járnak vissza oda, így növekszik az egy vásárlóra eső kosárérték, a vásárlás mennyisége és a profit.

Háttérzene szolgálatás épülethangosítás-nagy

„Hiszünk benne, hogy az üzletekben kiépített háttérzenei rendszereinkkel azokat olyan kellemes hellyé alakítjuk, ahova élmény betérni, és ahova a vásárlók szívesen vissza járnak”

Evakuációs vészhangosítás épülethangosítás-nagy

Nagy biztonság érzetet nyújt

1,5 M Ft bírság elkerülése ellenőrzéskor

Szálloda hangosítás

Az élőszóban történő tájékoztatás tűz, vagy vészhelyzet esetén, a területen lévő emberek életmentő, gyors kimenekítését segíti.

Törvényi előírás újépítésű épületeknél, szállodáknál, gyártó üzemeknél és csarnokoknál az evakuációs vészhangosítás. Sajnos viszont sokszor egy utólagos tűzoltósági ellenőrzéskor derül fény a problémára. Érdemes megelőzni a bírságokat.

Könnyebbé teszi az információ átadását

Strand és fürdő hangosítás

Előre tárolt üzeneteken keresztül, különböző figyelemfelkeltő információkat, reklámokat közvetíthetnek a vásárlóik és egymás felé. Hatalmas előny a gyors és könnyű információ átadása.

Használható automatizáltan és manuális módon is. Így egy fontos közlés, vagy információ sem marad ki senkinél. Nem várt szituációkat és helyzeteket is gyorsabban lehet kezelni, ha gyorsabb az információ átadása és csökken az esélye, hogy valaki esetleg nem értesül egy rendkívül fontos információról.

Épülethangosítás információtovábbítás-nagy

Kommunikáció egyszerűbben

Szelektív hangtovábbítás épülethangosítás-nagy

A hangosítás profi ligája

A legprofibb hangosítás

Étterem és vendéglátó hangosítás

Az építmény különböző területein, szintjein és szobáiban, egyazon időben szelektíven más és más háttérzene, információ vagy evakuációs közlemény szólaltatható meg.

Egyes helységekben különböző hangerőket lehet beállítani, pl. más hangerő a bárban, mint a folyosókon. Ezek együttese sokkal nagyobb komfortérzetet adnak a vendégnek és a munkatársaknak is. Hiszen mindenki arra tud fókuszálni, ami igazán fontos.

Akár 17%+ produktivitás növekedés

Gyár és csarnok hangosítás

Pihenő, dohány és ebéd szünetek kezdetének és végének jelzése az ott dolgozók részére, amelyet az előre felvett üzenetek, vagy jelzések, időzített lejátszása tesz lehetővé. A bemondó mikrofonokon keresztül pedig egyszerűsödik az értekezletek összehívása.

Rendkívüli mértékben tudja növelni a produktivitást. Viszont sokan elfelejtik, hogy a háttérzene hatása, a kihangosítás pedig növeli az elégedettséget, és ezáltal a lojalitást. Egyik cég esetében elértük, hogy 45%-al kevesebb munkatárs hagyta ott a céget egy évben.

Csarnokhangosítás épülethangosítás-nagy

Erősíti a csapat összetartását

Kereskedelmi hangosító rendszer-nagy

Azonnali érzelmi hatás

Akár 30%-al meghosszabbítja az ügyfelek tartózkodását

Bemutatóterem és autószalon hangosítás

Meghosszabbítja az ügyfelek tartózkodását, javítja a vásárlási élményt, ajánlatokat lehet bemondani, hatékonyabbá teszi az edzést és zenét lehet kapcsolni egy márkához.

A hang rendkívül befolyásoló tényező. A zene csodálatos emlékeket és érzelmeket képes felidézni. Megfelelő hangerővel elfedheti vagy elterelheti a kellemetlen háttérzajt is.

Ingyenes szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!