Ingyenes szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!

Szolgáltatások

Épülethangosítás, hangosító rendszerek, hangosbemondók szolgáltatók, kereskedelmi cégek, raktárak, és vendéglátó egységek számára.

Étterm, szálloda szórakozóhely

Műhely, üzem, ipari létesítmény, csarnok

Sportpálya, tornaterm, kalandpark, fitness

Áruház, bevásárló központ, pláza

Iskola, óvoda, művelődési ház

Fürdő, strand, uszoda élmény fürdők

ForREST egyedi módszer

Hogyan teremtjük meg nyugalmát és a fejlődést?

Az épülethangosítás mellett lefedjük a telephelyek és épületek teljes vagyonvédelmét is. Vállaljuk a beléptető rendszerek, kamera rendszerek és a riasztórendszerek kiépítését is 4 lépésben:

Egyeztetjük egyedi igényeit, majd szaktanácsadás keretében prezentáljuk a kompromisszumok nélküli rendszerek megvalósíthatóságát, a lehetséges funkciókat és a műszaki újdonságokat.

Rendszeresen részt veszünk szakmai fórumokon, valamint a minden évben megrendezett legszínvonalasabb hazai biztonságtechnikai szakkiállításokon. Így garantáljuk, hogy a szakmailag felkészült csapatunk a legjobb minőségben és a megadott határidőre készíti el biztonságtechnikai rendszerét.

Ügyfeleinknél megvalósult rendszerek, hosszú távú üzembiztos működésének biztosítása érdekében szakembereink rendszeresen átvizsgálják azokat, ezáltal megelőzhető, hogy ne egy kritikus eset bekövetkezése figyelmeztessen a hibás rendszerre. A karbantartásokat átalánydíjas és eseti megbízások keretében biztosítjuk.

 

A felhasználóinknak oktatásokat tartunk, hogy a lehető leghatékonyabban kihasználhassák rendszereiket. A felmerülő műszaki kérdésekre információs, támogatói vonalat biztosítunk.

Akár 30%-os bevétel növekedés

Háttérzene szolgáltatás

Megteremthetjük tudat alatt a vendégeink számára a kellemes és stresszmentes kikapcsolódást vagy a szórakozás élményét.

Jól megválasztva egyre több cég használja a zeneterápia tudatalattira ható stressz oldó erejét, mint a direktmarketing kifinomult formáját.

Háttérzene szolgálatás épülethangosítás-nagy

Háttérzenével minden szebb

Evakuációs vészhangosítás épülethangosítás-nagy

Nagy biztonság érzetet nyújt

1,5 M Ft bírság elkerülése ellenőrzéskor

Evakuációs vészhangosítás

Az élőszóban történő tájékoztatás tűz, vagy vészhelyzet esetén, a területen lévő emberek életmentő, gyors kimenekítését segíti.

Törvényi előírás újépítésű épületeknél, szállodáknál, gyártó üzemeknél és csarnokoknál az evakuációs vészhangosítás. Sajnos viszont sokszor egy utólagos tűzoltósági ellenőrzéskor derül fény a problémára. Érdemes megelőzni a bírságokat.

Könnyebbé teszi az információ átadását

Információtovábbítás

Előre tárolt üzeneteken keresztül, különböző figyelemfelkeltő információkat, reklámokat közvetíthetnek a vásárlóik és egymás felé. Hatalmas előny a gyors és könnyű információ átadása.

Használható automatizáltan és manuális módon is. Így egy fontos közlés, vagy információ sem marad ki senkinél. Nem várt szituációkat és helyzeteket is gyorsabban lehet kezelni, ha gyorsabb az információ átadása és csökken az esélye, hogy valaki esetleg nem értesül egy rendkívül fontos információról.

Épülethangosítás információtovábbítás-nagy

Kommunikáció egyszerűbben

Szelektív hangtovábbítás épülethangosítás-nagy

A hangosítás profi ligája

A legprofibb hangosítás

Szelektív hangtovábbítás

Az építmény különböző területein, szintjein és szobáiban, egyazon időben szelektíven más és más háttérzene, információ vagy evakuációs közlemény szólaltatható meg.

Egyes helységekben különböző hangerőket lehet beállítani, pl. más hangerő a bárban, mint a folyosókon. Ezek együttese sokkal nagyobb komfortérzetet adnak a vendégnek és a munkatársaknak is. Hiszen mindenki arra tud fókuszálni, ami igazán fontos.

Akár 17%+ produktivitás növekedés

Csarnokhangosítás

Pihenő, dohány és ebéd szünetek kezdetének és végének jelzése az ott dolgozók részére, amelyet az előre felvett üzenetek, vagy jelzések, időzített lejátszása tesz lehetővé. A bemondó mikrofonokon keresztül pedig egyszerűsödik az értekezletek összehívása.

Rendkívüli mértékben tudja növelni a produktivitást. Viszont sokan elfelejtik, hogy a háttérzene hatása, a kihangosítás pedig növeli az elégedettséget, és ezáltal a lojalitást. Egyik cég esetében elértük, hogy 45%-al kevesebb munkatárs hagyta ott a céget egy évben.

Csarnokhangosítás épülethangosítás-nagy

Erősíti a csapat összetartását

Kereskedelmi hangosító rendszer-nagy

Azonnali érzelmi hatás

Akár 30%-al meghosszabbítja az ügyfelek tartózkodását

Kereskedelmi hangosító rendszer

Meghosszabbítja az ügyfelek tartózkodását, javítja a vásárlási élményt, ajánlatokat lehet bemondani, hatékonyabbá teszi az edzést és zenét lehet kapcsolni egy márkához.

A hang rendkívül befolyásoló tényező. A zene csodálatos emlékeket és érzelmeket képes felidézni. Megfelelő hangerővel elfedheti vagy elterelheti a kellemetlen háttérzajt is.

Ingyenes szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!