Strand és fürdő hangosítás

Szórakoztatás és biztonság a strandon.

A strandra az emberek szórakozni mennek és a szórakozás egyik alappillére a zene. De ha valaki pihenni megy, pihenés közben is fontos a zene, de emellett magunk és gyerekeink biztonsága. Ebben játszik kulcsszerepet a strandhangosítás.

Kihangosító rendszer strandon

Strand és fürdő hangosítás​

A strandokon a kellemes zene hozzájárul a nyugodt pihenéshez

Miért fontos a fürdőhangosítás?

A strandokon fontos a vendégek hatékony tájékoztatása, például a nyitvatartási időről, a fürdő használatának szabályairól, az esetleges felújítások miatti korlátozásokról, vagy az olyan, fizetett információkról, mint a lángossütőnél lévő akció vagy egy új szolgáltatás, masszázs, Aquafitness reklámozása.

A közérdekű információk közvetítésére is a leghatékonyabb a hangosbemondó rendszer, mint például a rossz helyen parkoló autó vagy a gyerekek, milyen mélységig mehetnek, vagy melyik játszóteret használhatják. Az elveszett gyerek is elég nagy probléma és mondhatni mindennapos eset a strandokon, és itt a víz közelében a legveszélyesebb. Az elveszett családtag megtalálására a leggyorsabb és a leghatékonyabb módszer a hangosbemondás. Egy elveszett és megtalált gyermeknél megnyugtatóbb és hálás dolog talán nincs is nagyon a világon.

A strandhangosítás kiépítése során nem probléma a nagy területek lefedése, akár több négyzetkilométeres területet is könnyedén le tudunk fedni a hangminőség és a hangerősség romlása nélkül. Akár minden lámpaoszlopra tudunk tenni hangbemondásra alkalmas kültéri hangszórót, és a rendszer szakszerű beállításával meg tudjuk oldani, hogy azt a vendéget se idegesítse a hangerő, aki a hangszóróhoz közel fekszik, de közben az is hallja, aki a vízben tartózkodik.

Ezt úgy oldjuk meg, hogy több hangszórót helyezünk el a területen, így nem kell túl nagy vagy túl alacsony hangerő, hogy valaki ne értse, hogy mit mondtak. Annak az időnek már vége, amikor olyan technológiák voltak a strandokon, amikor annyira recsegtek a hangszórók és a mikrofonok, hogy nem értettünk szinte semmit, és egymást kérdezgettük, hogy mit is mondtak be? Az új fajta beszédhangosító eszközökkel ilyen gerjedési, recsegési problémák már nincsenek.

Strandhangosítás
Strand hangosítás értékelése

Miért befolyásolja a strandhangosítás a vendégek értékelését?

Értékelésnél nagy szerepet játszik a hangosítási szolgáltatások minősége

Évről évre téma, hogy melyek az ország legszebb, legjobb fürdői, és általában egy család is úgy választ a több száz vagy ezer strand közül, hogy melyiknek milyen az értékelése, és az értékelésnél szerepet játszik a hangosítási szolgáltatások minősége és mennyisége.

A szolgáltatások bővíthetők, hiszen, ha van hangosítás, az lehetőséget ad koncertek, animációs rendezvények, vízitornák, gyerekprogramok rendezésére, különböző játékok, promóciós tevékenységek, bemutató sporttevékenységek kihangosítására. Akár az önkormányzat strandon kívüli rendezvényeit is lehet a fürdőhangosításon keresztül promotálni.

Ingyenes szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!